RSG disposable overall cool workwear

Artikelcode
100600
€ 7,93 € 6,55
Op voorraad

Comfortabele disposable overall van een lichtgewicht microporeus polypropyleen. Biedt bescherming tegen stofdeeltjes en lichte (chemische) vloeistofspatten.

De PE-film heeft een hoge vloeistofbescherming en stof barrière, terwijl vochtdamp kan ontsnappen door de vochtdampdoorlaatbaarheid van het materiaal. Een speciaal ademend rugpand van luchtdoorlatend SMS materiaal zorgt voor extra warmteregulering in de overall en is hierdoor geschikt voor warme werkomgevingen.

Ideaal voor spuiterijen, farmaceutische industrie, chemische industrie, botenbouwers, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden en onderzoek van plaats delict.

Ontdek de ultieme combinatie van bescherming en comfort met de RSG disposable overall Cool Workwear. Dit innovatieve kledingstuk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die werkzaam zijn in warme en veeleisende omgevingen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Lichtgewicht en Comfortabel: Gemaakt van microporeus polypropyleen, biedt deze overall een comfortabele pasvorm zonder in te boeten op bescherming. Het lichtgewicht ontwerp maakt langdurig dragen mogelijk zonder vermoeidheid.

  • Hoge Bescherming: De polyethyleen (PE) film zorgt voor een uitstekende barrière tegen stofdeeltjes en lichte chemische vloeistofspatten, waardoor de drager beschermd blijft in diverse werkomstandigheden.

  • Ademend Materiaal: Dankzij de vochtdampdoorlaatbaarheid van het materiaal kan vochtdamp ontsnappen, wat bijdraagt aan een koel en droog draagcomfort, zelfs in warme omgevingen.

  • Speciaal Ademend Rugpand: Voor extra warmteregulering is het rugpand gemaakt van luchtdoorlatend SMS-materiaal, wat zorgt voor een optimale ventilatie en maakt deze overall bijzonder geschikt voor gebruik in warme werkomgevingen.

Toepassingen:

  • Spuiterijen: Ideaal voor gebruik in spuiterijen waar bescherming tegen stof en lichte chemische vloeistofspatten essentieel is.

  • Farmaceutische Industrie: Geschikt voor laboratoria en farmaceutische omgevingen waar hoge hygiënenormen en bescherming vereist zijn.

  • Chemische Industrie: Biedt de nodige bescherming tegen lichte chemische vloeistoffen, waardoor het perfect is voor gebruik in de chemische sector.

  • Botenbouwers en Renovatie: Ideaal voor botenbouwers, renovatiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden waar stof en lichte vloeistofbescherming nodig zijn.

  • Onderzoek van Plaats Delict: Geschikt voor forensisch onderzoek en het onderzoeken van plaatsen delict waar bescherming tegen verontreinigingen cruciaal is.

Waarom Kiezen voor de RSG Disposable Overall Cool Workwear:

  • Uitstekende Bescherming: De PE-film en het microporeuze materiaal bieden een betrouwbare barrière tegen stof en lichte chemische vloeistoffen.

  • Verbeterd Comfort: Het ademende rugpand en de vochtdampdoorlaatbaarheid van het materiaal zorgen voor een koel en comfortabel draaggevoel, zelfs in warme omstandigheden.

  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van industriële werkomgevingen tot forensisch onderzoek, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professionals.

Kies voor de RSG disposable overall Cool Workwear voor betrouwbare bescherming en uitzonderlijk comfort in diverse werkomstandigheden.

Meer informatie
Artikelcode 100600
Merk RSG
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSG disposable overall cool workwear
Meer van het merk RSG