RSG disposable overall Chemical Workwear Chem1

Artikelcode
100200
€ 14,46 € 11,95
Op voorraad

Sterke lichtgewicht disposable veiligheidsoverall met een hoge bescherming tegen een breed scala van schadelijke chemische vloeistoffen.

Ondanks het lichtgewicht toch duurzaam en relatief sterk. Voorzien van verstevigde kniestukken, extra ruimte in het kruis, dubbele ritssluiting met ruime zelfklevende flap. De naden zijn gestikt en getaped. Elastiek in hoofdkap, taille, mouwen en enkels.

Toepasbaar in de farmaceutische industrie, (petro) chemische industrie, rioolwater zuiveringsinstallaties.

Ervaar de optimale bescherming en comfort van de RSG disposable overall Chemical Workwear Chem 1, speciaal ontworpen voor werkzaamheden in veeleisende omgevingen. Deze sterke en lichtgewicht disposable veiligheidsoverall biedt een hoge mate van bescherming tegen een breed scala aan schadelijke chemische vloeistoffen, waardoor het de ideale keuze is voor diverse industriële toepassingen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Bescherming en Duurzaamheid: Ondanks zijn lichtgewicht ontwerp is deze overall buitengewoon duurzaam en relatief sterk, wat zorgt voor langdurige bescherming tijdens intensieve werkzaamheden.

  • Verstevigingen: Voorzien van verstevigde kniestukken die extra bescherming en duurzaamheid bieden op de plekken die het meest aan slijtage onderhevig zijn.

  • Ontwerp: Met extra ruimte in het kruis en een dubbele ritssluiting voorzien van een ruime zelfklevende flap, biedt deze overall zowel bewegingsvrijheid als een uitstekende barrière tegen schadelijke stoffen. De naden zijn zorgvuldig gestikt en getapet om maximale bescherming te garanderen.

  • Elastische Sluitingen: Elastiek in de hoofdkap, taille, mouwen en enkels zorgt voor een nauwsluitende pasvorm, waardoor er geen schadelijke stoffen binnendringen en de overall comfortabel blijft zitten tijdens langdurig gebruik.

Toepassingen:

  • Farmaceutische Industrie: Ideaal voor gebruik in omgevingen waar hoge hygiënische normen en bescherming tegen chemische stoffen essentieel zijn.

  • (Petro) Chemische Industrie: Biedt betrouwbare bescherming tegen een breed scala aan chemische vloeistoffen en dampen, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd.

  • Rioolwaterzuiveringsinstallaties: Geschikt voor werkzaamheden in vochtige en chemisch belaste omgevingen, waar bescherming tegen schadelijke stoffen cruciaal is.

Waarom Kiezen voor de RSG Disposable Overall Chemical Workwear Chem 1:

  • Hoogwaardige Bescherming: Biedt een uitstekende barrière tegen diverse schadelijke chemische stoffen, waardoor de veiligheid van de gebruiker prioriteit krijgt.

  • Duurzaamheid: Ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, met verstevigingen en zorgvuldig afgewerkte naden voor extra betrouwbaarheid.

  • Comfort en Bewegingsvrijheid: Het ergonomische ontwerp met extra ruimte in het kruis en elastische sluitingen zorgt voor een comfortabele pasvorm en maximale bewegingsvrijheid tijdens het werk.

Kies voor de RSG disposable overall Chemical Workwear Chem 1 voor betrouwbare bescherming, duurzaamheid en comfort in de meest uitdagende werkomgevingen.

Meer informatie
Artikelcode 100200
Merk RSG
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSG disposable overall Chemical Workwear Chem1
Meer van het merk RSG