ATLAS mokerdop 2000 gram rubber, maat 45 x 45 mm

Artikelcode
998860
€ 5,75 € 4,75
Op voorraad
1-3 werkdagen levertijd

Mokerdop Atlas gatmaat 45x45mm., rubber, zacht model, 60 shore, heeft een groot klemmend vermogen en herkenbaar aan Atlas logo (geschikt voor diverse vuisthamers van 2000 gram). Tip: een goede keuze maken, voor een perfect passende mokerdop wordt gebaseerd op de kopmaat, in millimeters, van de vierkante metalen slagkop van de moker. 

Heeft u al een vuistje of moker? Meet dan de kopmaat op en maak een keuze in ons grote aanbod Atlas mokerdoppen of pas de mokerdop in de winkel. Een mokerdop mag geen millimeter ruimte hebben (gatmaat van de mokerdop moet iets kleiner zijn dan de kopmaat van het vuistje), klem vastzitten (vuistje er in vastslaan, de dop staat een beetje bol) en kan er nauwelijks meer afgetrokken worden.

Mokerdoppen welk niet goed passen, worden helaas kapot geslagen.

De Atlas mokerdop is speciaal ontworpen voor gebruik met vuisthamers van 2000 gram en staat bekend om zijn uitstekende klemmende vermogen en duurzaamheid. Deze zachte rubberen mokerdop, met een shore hardheid van 60, biedt een perfecte pasvorm en bescherming voor de metalen slagkop van uw vuisthamer.

Productkenmerken:

  • Materiaal en Hardheid: Vervaardigd uit zacht rubber met een shore hardheid van 60, wat zorgt voor een optimale demping en bescherming tijdens het gebruik.
  • Gatmaat: De mokerdop heeft een gatmaat van 45x45 mm, wat ideaal is voor vuisthamers met een kopmaat die hiermee overeenkomt. Het Atlas logo op de dop zorgt voor herkenbaarheid en kwaliteitsgarantie.
  • Klemmend Vermogen: De mokerdop staat bekend om zijn grote klemmende vermogen. Het rubber sluit strak om de metalen slagkop van de vuisthamer, waardoor deze stevig vastzit zonder speling.
  • Gebruiksaanwijzing: Voor een perfect passende mokerdop dient u de kopmaat van uw vuisthamer in millimeters te meten. De gatmaat van de mokerdop moet iets kleiner zijn dan de kopmaat van het vuistje, zodat de dop klemvast zit en niet kan verschuiven tijdens gebruik.
  • Toepassing: Geschikt voor diverse vuisthamers van 2000 gram, biedt deze mokerdop optimale bescherming en prestaties voor zowel professioneel gebruik als hobbyklussen.

Belangrijke Tip:

  • Meet altijd de kopmaat van uw vuisthamer voordat u een mokerdop kiest. De gatmaat van de mokerdop moet iets kleiner zijn dan de kopmaat van het vuistje, zodat de dop stevig vastklikt en niet beschadigd wordt tijdens het gebruik.

Waarom Kiezen voor de Atlas Mokerdop:

  • Kwaliteit en Veiligheid: Gemaakt van hoogwaardig zacht rubber, biedt deze mokerdop optimale bescherming en verlengt de levensduur van uw vuisthamer.
  • Eenvoudig in Gebruik: Het Atlas logo staat garant voor kwaliteit en herkenbaarheid. De dop is eenvoudig aan te brengen en blijft stevig zitten tijdens intensief gebruik.
  • Duurzaamheid: Ontworpen om lang mee te gaan zonder te slijten of te beschadigen, zelfs bij frequent gebruik in veeleisende omstandigheden.

Kies voor de Atlas mokerdop met zacht rubber, geschikt voor vuisthamers van 2000 gram, en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, kwaliteit en gebruiksgemak. Deze mokerdop is een essentiële toevoeging aan uw gereedschapscollectie, die zowel de efficiëntie als de veiligheid van uw werk verbetert.

Meer informatie
Artikelcode 998860
Merk ATLAS
EAN-code 8712129988603
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ATLAS mokerdop 2000 gram rubber, maat 45 x 45 mm
Meer van het merk ATLAS